Huis van het Kind

Logo meldpunt

Welkom bij het Meldpunt Kinderopvang van Zulte!

De juiste opvang voor je kind is een belangrijke beslissing waar je zelf voor 100 % achter moet staan. Correcte informatie en goed advies zijn onmisbaar tijdens je zoektocht.

Met deze website willen we je wegwijs maken in het opvanglandschap. Je kan het volledige aanbod kinderopvang te Zulte bekijken en nagaan waar er nog vrije plaatsen zijn. De mogelijkheid bestaat ook om online contact op te nemen met het initiatief van jouw keuze.

Indien je hulp wenst bij je zoektocht kan je ook steeds persoonlijk contact opnemen met de dienstverantwoordelijken!

Start hier je zoektocht:

Je bent op zoek naar opvang 0 jaar => 2,5 jaar:

Je bent op zoek naar opvang 2,5 jaar (gestart met school) => einde lager onderwijs:

TIP! Wil je contact opnemen, vermeld dan zeker de startdatum, de opvangdagen én de opvanguren bij je aanvraag!

U bent een nieuw startend opvanginitiatief in Zulte, Olsene of Machelen en u wil ook vermeld worden in dit Meldpunt Kinderopvang?
Vul dan dit ‘registratieformulier’ in.

Er wordt een installatiepremie van 500 euro voor startende zelfstandige opvanginitiatieven in Zulte toegekend via het Sociaal Huis. Deze premie kan slechts éénmalig uitbetaald worden per opvanglocatie.

Indien u in regel bent met de vergunningsvoorwaarden en over een geldig vergunningsattest beschikt van Kind en Gezin, kan u het ’aanvraagformulier toekenning installatiepremie (261.7 kB)’ downloaden, invullen en bezorgen aan het Huis van het Kind, met de gevraagde bijlage.

Uw aanvraag zal onderzocht worden en bij goedkeuring zal deze installatiepremie u binnenkort uitbetaald worden.

Voor bijkomende informatie kunt u steeds terecht bij Nancy DELEERSNYDER, verantwoordelijke dienst voor kinderbegeleiders.