Nieuwe buitenschoolse opvang Ballonneke is opgestart!

Na jarenlang een opeenvolging van bouwplannen, bouwperikelen, nieuwe plannen,… en terug van vooraf aan… doorlopen te hebben werd de tijdelijke locatie van de eetzaal in de vrije basisschool in Machelen ingeruild voor een prachtige nieuwbouw palend aan de Vrije Basisschool Leiebloem waar licht en ruimtegevoel  u onmiddellijk omarmt.

Ballonneke 1

De eigentijdse toets, de kwaliteitsvolle afwerking en bovenal de kindvriendelijke én veilige inrichting primeren. De frisse kleuren en keuze van de materialen van de verschillende speelhoeken laten de werking toe de ruimte naar nood en wens met de spreekwoordelijke vingerknip aan te passen.  En… de laatste loodjes wegen het zwaarst ‘! Zo werden tijdens de paasvakantie heel wat handen uit de vele mouwen gestoken om het gebouw gebruiksklaar te maken.
Op dinsdag 18 april 2017 werd de eerste klant om 6u30 opgewacht in het fonkelnieuwe ‘BALLONNEKE’.  Ouders en kinderen, een zee van blije gezichten die ogen te kort kwamen. Iedereen keuvelde door het gebouw, vol lof over de vele inspanningen die geleverd werden om kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang te blijven verzekeren in alle deelgemeenten van Zulte. De officiële opening is voorzien op vrijdag 16 juni 2017.

Ballonneke 2

Naast de recente realisatie van het Huis van het Kind, de geslaagde renovatie van de buitenschoolse opvang Pluto blijft kinderopvang een supertroef in onze gemeente.

Terug naar alle nieuws