Belangenverenigingen

KMO

Centrumstraat 8
9870 Zulte
T 09 243 14 24
F 09 243 14 01
kmo@zulte.be
Medewerkers

In Zulte zijn verscheidene belangenverenigingen voor ondernemingen en zelfstandigen actief :

Zaubeek vzw

De Zaubeek vzw behartigt de belangen van de bedrijven op de industriezone van Zulte en Kruishoutem.
U vindt alle informatie over de bedrijvenvereniging op www.zaubeek.be.
Raadpleeg snel deze website en vind de job van uw dromen bij één van de dynamische groeibedrijven in de industriezone Zaubeek.

Unizo

Van fiscaliteit tot milieu, van handelspraktijken tot energie, van ruimtelijke ordening tot mobiliteit. Het heeft allemaal invloed op onze ondernemers. Bovendien verwachten onze leden, behalve belangenbehartiging, ook bruikbaar en correct advies en passende informatie. Terecht. Belangenbehartiging, advies en informatie, dat zijn de kernopdrachten van Unizo. In Zulte is er lokale afdeling van Unizo: http://www.unizo.be/zulte/

Kamer van Koophandel, Oost-Vlaanderen

De Kamer van Koophandel is een onafhankelijke en sectoroverschrijdende bedrijvenorganisatie met 3000 leden, actief in zowat alle economische sectoren. Zelfstandigen en beoefenaars van vrije beroepen, kmo 's en grote ondernemingen vormen een uniek netwerk van know how en relaties en creëren samen de meest representatieve bedrijvenorganisatie in de provincie.
Of u nu alleen werkt of honderden mensen in dienst hebt, wij maken u graag wegwijs in zaken. Onze know how wordt van u. Ons netwerk vult het uwe aan. En uw belangen worden de onze.

Provinciale OntwikkelingsMaatschappij (POM) Oost-Vlaanderen

De POM Oost-Vlaanderen is mede verantwoordelijk om binnen de provincie de nodige ruimte te creëren om te ondernemen. Dit resulteert in het geven van medewerking aan planningsactiviteiten, aanleg en revitalisering van bedrijventerreinen en ondersteuning van bedrijvencentra.