Graveren van fietsen - gevonden fietsen

Patrimonium en wonen

Centrumstraat 8
9870 Zulte
T 09 243 14 08
F 09 243 14 01
openbarewerken@zulte.be
Medewerkers

Graveren van fietsen

Veel gevonden fietsen kunnen niet terugbezorgd worden omdat de eigenaars niet achterhaald kunnen worden. Bij een fiets die gegraveerd werd, kan de eigenaar makkelijker en sneller opgespoord worden.
Bij politiezone Deinze-Zulte kunt u uw fiets gratis laten graveren. De graveersessies vinden plaats in het wijkcommissariaat, Centrumstraat 10 op de eerste zaterdagnamiddag van de maand. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met het wijkcommissariaat (tel: 09 321 77 70).
Meer info over fietsgravering in de politiezone Deinze-Zulte: volg deze link

Gevonden fietsen en bromfietsen

Achtergelaten fietsen en bromfietsen worden door de politiezone Deinze-Zulte geregistreerd en overgedragen aan de stad Deinze of aan de gemeente Zulte, afhankelijk van de vindplaats.
Op de website www.gevondenfietsen.be kunt u nagaan of uw fiets al gevonden werd, en kunt u de procedure starten om uw fiets terug te krijgen.
In Zulte kunnen de gevonden fietsen bezichtigd worden tijdens de openingsuren van de dienst wonen en patrimonium. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via het nummer 09 243 14 39 of via openbarewerken@zulte.be
Gevonden fietsen en bromfietsen worden minimaal drie maanden bewaard.

Aangifte

Het is nog steeds belangrijk dat slachtoffers van fietsdiefstal aangifte doen. De aangifte kan persoonlijk gebeuren bij elke politiedienst. (hoofdkantoor: Stadionlaan 22a, Deinze - wijkcommissariaat: Centrumstraat 10, Zulte)

Meer info over fietsdiefstalpreventie: volg deze link