Zultse boerenmarkt en dierendag - 16 september 2018

Naar jaarlijkse gewoonte in september organiseert het gemeentebestuur van Zulte in samenwerking met de Landelijke Gilde een Boerenmarkt en Dierendag Zulte.

Dit evenement gaat door op zondag 16 september 2018, van 10 tot 14 uur, in de ommuurde moestuin van het Kasteel van Olsene. De dag van de landbouw is een ideaal moment om kennis te maken met de lokale land- en tuinbouwers en hun producten. Zultse verenigingen zorgen zoals steeds voor lekkere lokale hapjes en drankjes. Je kan van dit alles genieten aan de terrastafeltjes op het middenplein.

Op onze 4de dierendag kan je ook een en ander beleven. Maak kennis met diverse verenigingen voor en met dieren. Er zijn demo’s met assistentiehonden, en coaching voor hond en mens. Neem een kijkje in de bijenkast of breng je cavia mee voor een troetelkeuring. Nieuw dit jaar is de demo schapendrijven.

Voor de kinderen is er animatie, met spelletjes, knutselen en grime. Een echte huifkar voert je gratis langs de mooie plekjes in de omgeving. Kom met de fiets: er is een fietsenstalling voorzien op het terrein. In de nabije omgeving zijn parkeerplaatsen voor wagens.

Flyer ( 2.2 MB) boerenmarkt

Terug naar alle nieuws