GRATIS INFOSESSIE NIEUW TOERISTISCH PLATFORM VOOR ZULTE

Zulte werkt momenteel aan een eigen toeristisch platform om de fiets- en wandelroutes digitaal aan te bieden (ter vervanging van de traditionele brochures en bewegwijzering).  We werken hiervoor samen met Route You.  

Route You is ook een wereldwijd systeem voor routes (wandel-, fiets-, motor-, loop-, mountainbike, themaroutes en zoveel meer).  Dus ga je graag op uitstap in Zulte, België of het buitenland, dit systeem heeft een schat aan informatie binnen handbereik (je eigen smartphone of hand-gps).  Hoe dit werkt kan je horen tijdens de gratis infosessie.  Deze infosessie gaat door op dinsdag 18 september om 19.00 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis, Centrumstraat 8.

Graag een seintje als je erbij wil zijn!

Meer informatie:

Dit nieuwe digitale systeem geeft een overzicht van de wandel- en fietsroutes in Zulte maar je ziet er ook bezienswaardigheden, waar je iets kan drinken, overnachten, fietsen/Vespa’s kan huren, enz... , kortom een heus toeristisch platform!

Het systeem is momenteel nog in opbouw maar we laten je al graag kennismaken met alle mogelijkheden dat het voor jou biedt en dat zijn heel wat!

-Je kan kaarten downloaden op je smartphone, hand-gps of computer.

-Je kan een bestaande route omkeren of het startpunt aanpassen aan de plaats waar je

je bevindt.

- Je kan een eigen fiets- en wandelroute maken.

- Het dichtstbijzijnde terrasje vinden? Dat kan!

Kortom alles op maat van jouw persoonlijke voorkeuren!

Hoe dit allemaal werkt kan je zien tijdens de gratis infosessie die de gemeente organiseert in samenwerking met Route You.  Als je ter plaatse aan de slag wil, breng dan je eigen tablet, laptop, gps of smartphone mee.

Ben je lid van een vereniging, een toeristische aanbieder, een fervente fietser/wandelaar of gewoon nieuwsgierig?  Iedereen is van harte welkom op deze gratis infosessie!

Graag uw aanwezigheid bevestigen via toerisme@zulte.be of T 09 243 14 24.

Ontdek nu al het nieuwe toeristische platform voor Zulte door zulte.routeyou.com in je browser in te typen of ga naar www.zulte.be en klik op het logo Toerisme Zulte.

Terug naar alle nieuws