Nieuws

  • 14 november 2019

Week van de senioren

De seniorenadviesraad (SAR) organiseert in de Week van de Senioren een voorleesmoment op dinsdag 19 november om 14.00 uur in het zaaltje van de bibliotheek.
  • 7 november 2019

Rookmelders tijdelijk uitverkocht!

Wegens het grote succes, is de tweede voorraad van 500 stuks uitverkocht! De producent stelt alles in het werk om de grote vraag te volgen en voorziet een nieuwe levering in het gemeentehuis van Zulte in de loop van de maand december.  
  • 23 oktober 2019

Kruisem en Zulte geven voorwaardelijk gunstig advies voor windturbines Industriezone en E17

Momenteel is een aanvraag lopende voor de bouw van 4 windmolens in de industriezone Zaubeek, waarvan 3 op grondgebied Kruisem en 1 op grondgebied Zulte, alsook 3 windturbines aan de overkant van de E17 op grondgebied Kruisem.
Fundels AVI-boeken
  • 18 juli 2019

NIEUW in de bibliotheek: Fundels leesboekjes

Ken jij de Fundels van de bibliotheek?
  • 18 oktober 2019

Infomoment aanpassingen van de Leie tussen Deinze en Sint-Baafs-Vijve op 23 oktober

Het belang van de Leie voor de binnenvaart valt nauwelijks te overschatten. De rivier vormt ook een belangrijke schakel binnen het Europees gesubsidieerd binnenvaartproject Seine Schelde Vlaanderen.
  • 23 oktober 2019

Vrijwillige toezichters voor de sporthal gezocht

Wil je als vrijwilliger een steentje bijdragen aan de sportbeleving in de gemeentelijke sporthal in Zulte, dan is onderstaande vacature misschien wel iets voor jou.
Onthaalouder/brabbelbuddy
  • 13 augustus 2019

2 kinderbegeleiders/onthaalouders voor de dienst opvanggezinnen

Heb je een hart voor kinderen? Werk je graag in een huiselijke sfeer? Plan je graag zelf je job? Heb je een opleiding genoten in de jeugdzorg?