Nieuws

  • 27 mei 2020
Speelterrein tuin OC

Speelterreinen opnieuw toegankelijk

Binnen het kader van de versoepeling van de coronamaatregelen is er nu ook groen licht voor het heropenen van speelterreinen. Vanaf woensdag 27 mei zijn ook de Zultse speelterreinen opnieuw toegankelijk.
Studeren in het Fiertelhof
  • 20 mei 2020

Samen studeren in het Fiertelhof

Van dinsdag 2 tot en met vrijdag 26 juni kunnen studenten tussen 9.00 en 20.00 uur terecht in het Fiertelhof om er samen te studeren, ook tijdens de weekends.
Heropening bib
  • 19 mei 2020

Bibliotheek heropent op maandag 25 mei met afsprakensysteem

Na de heropstart van de markt, gaat ook de bibliotheek op maandag 25 mei opnieuw open. De bibliotheek opent voor de basisdienstverlening van het ontlenen en inleveren van materialen. Om alles op een veilige manier te laten verlopen, werd ook hier gekozen voor een afsprakensysteem.
Huurbemiddeling in coronatijden
  • 13 mei 2020

Huurbemiddeling in coronatijden

De Vlaamse Ombudsdienst krijgt een tijdelijke, bijkomende bevoegdheid om te bemiddelen tussen private huurders en verhuurders. Dit bij problemen als gevolg van de coronacrisis, zoals betalingsproblemen, discussie over (dringende) herstellingen, verhuisproblemen…
  • 20 mei 2020

Jobstudenten buitenschoolse kinderopvang gezocht

De gemeente Zulte is op zoek naar meerderjarige jobstudenten voor de buitenschoolse kinderopvang die tijdens de zomervakantie mee de verantwoordelijkheid opnemen over de opvang van een groep (jonge) kinderen.
Markt opstelling
  • 19 mei 2020

Opnieuw markt vanaf zondag 24 mei

De veiligheidsraad gaf groen licht voor het organiseren van beperkte markten en dit vanaf 18 mei. Ook de zondagsmarkt in Zulte gaat vanaf 24 mei opnieuw van start en dit tussen 7.30 en 12.30 uur. De markt heropent voor het functionele principe van boodschappen doen.
stookoliesanering
  • 8 mei 2020

Doe mee met de groepsactie stookolietanksanering

Heeft u nog een oude stookolietank die u niet meer gebruikt? Of wenst u binnenkort over te schakelen van stookolie naar een andere warmtebron (warmtepomp, houtkachel, gas, enz.)?
WZC Sint-Vincentius Zulte
  • 13 mei 2020

WZC Sint-Vincentius Zulte is coronavrij

Nieuwsbericht van WZC Sint-Vincentius Zulte Vorige donderdag werden zowel de bewoners als de medewerkers van Woonzorgcentrum Sint-Vincentius in de Pontstraat in Zulte getest op Covid 19. Niemand testte positief. Vanaf volgende week is er bezoek mogelijk.
  • 5 mei 2020

Opniew KGA-inzameling

De wijkinzameling van KGA op woensdag 6 mei wordt beperkt tot 1 plaats, het Gaston Martensplein in Zulte. Het KGA kan aangeboden worden tussen 14.00 en 18.00 uur. De KGA-vrachtwagen zal niet op het kerkplein in Olsene staan en ook niet op het pleintje in de Zonnelaan.