Vacature: Poetskracht

  • 12 juni 2020

De gemeente Zulte gaat op zoek naar een poetskracht in halftijds contractueel dienstverband voor onbepaalde duur (19u/week).

Jouw functie?

Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van (werk)ruimtes en het sanitair in de gemeentelijke gebouwen. Je wordt tevens ingeschakeld voor de bediening op recepties die gemeentelijk worden georganiseerd.

Jouw profiel?

Je bent vertrouwd met poetstechnieken en je steekt graag de handen uit de mouwen! Zelfstandig werken is een must zodat je je eigen taken goed kan plannen.

Ons aanbod?

Wij bieden jou een uitdagende job aan in een dynamische omgeving! Wij geven je, naast een aantrekkelijke vergoeding, ook 30 dagen verlof, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, een aanvullend pensioen en tal van andere voordelen!

Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor drie jaar, verlengbaar met twee jaar.

Meer informatie vind je ook in deze infobundel.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief met cv, kopie van je rijbewijs B en een recent uittreksel uit het strafregister uiterlijk op 10 juli 2020 (poststempel geldt als bewijs) aangetekend naar het College van burgemeester en schepenen, Centrumstraat 8, 9870 Zulte of geef deze tegen ontvangstbewijs af in het gemeentehuis ten laatste op 10 juli 2020.